Vår Botoxutbildning

Vi erbjuder Botoxutbildning med hög kvalitét och genomgång av de senaste Botoxteknikerna och behandlingsmetoderna.

personal botox Sthlm

Botox utbildning

Estetiska injektionsbehandlingar med Botox har blivit allt mer populärt under de senaste åren, och är en industri som blir mer och mer populär för varje år.
Hur vet man vem man kan gå till, för att få bästa tänkbara Botoxbehandling?
Vilka krav finns om man själv vill utbilda sig för att jobba med Botoxbehandlingar?

Det finns olika sätt att förändra och föryngra utseendet. Den absolut vanligaste metoden är Botoxbehandlingar, vanligtvis används då Botox. Botulinumtoxin, förkortat Botox, ger ett naturliga och avslappnade muskler och används framförallt på djupa rynkor. Behandlingen är dock inte permanent och blir som bäst om du gör om Botoxinjektionen var tredje till sjätte månad.

Vem får utföra en behandling med Botox?

Skönhetsbranschen har varit relativt oreglerad, vilket skapat problematik med att få veta vem som får utföra estetiska injektionsbehandlingar.
Botox har varit mer reglerat än fillers, vilket innebär att endast läkare, tandläkare och sjuksköterskor får administrera Botox. Från och med 1 januari 2021 gick en lag igenom som reglerar att endast legitimerad vård personal får utföra Botoxbehandlingarna.

Botoxutbildning

En ökad efterfrågan på injektionsbehandlingar har lett till ökad efterfrågan på Botoxutbildning. Vi erbjuder utbildningar inom botox i Stockholm.
En botoxutbildning hos oss kräver ingen tidigare injektionsvana, dock måste alla deltagare vara legitimerad vårdpersonal (sjuksköterska, tandläkare eller läkare) för att få ta del av vår utbildning inom botox i Stockholm. Vi har både grundläggande utbildningar som kan ge dig en ny karriär, men även en mer avancerad utbildning inom botox som finslipar dina kunskaper inom injektionsteknik för Botoxbehandlingar.

Vår mycket kunniga personal har en stor omfattande kunskap med en mångårig lärdom inom botox. En Botoxutbildning hos oss ger alla våra kursdeltagare en kännedom om på vilket sätt ansiktets anatomi påverkas av olika injektionstekniker som botox. Vi erbjuder också alla våra kursdeltagare en större insikt om de utmaningar som kommer med ett åldrande ansikte. Risker och riskhantering spelar en central roll inom våra Botoxutbildningar. Vi vill att deltagarna i vår utbildning i botox ska kunna erbjuda sina framtida patienter ett professionellt bemötande och service.

I och med att vi både utför behandlingar och utbildningar inom Botoxbehandlingar kan vi erbjuda kunskap om vad som är viktigt att tänka på när man genomför skönhetsinjektioner.

I vår grundläggande botox utbildning “botox basic” ingår teori om anatomi, ansiktets åldrande, materialkunskaper, risker, riskhantering, indikationer samt behandling med Botox.
Vi erbjuder även en mer avancerad utbildning inom Botox, som avancerad. I vår avancerade Botoxutbildning ingår även här både teori och praktik. En viktig del av en Botoxutbildning är att den inkluderar mycket praktik och får lära dig alla nya tekniker.

Bilder

botoxplanering i Stockholm d004
botox stockholm d01 frontbild
behandling med botox Stockholm bild nr. 05
bild på personalen på botox Stockholm 06
botox Stockholm KONTAKTAOSS-1
botox i Stockholm bild på behandling

Kontakta oss

Telefon

E-post

Adress