Genom att injicera botox slappnar musklerna av och rynkorna försvinner

Första steget till en botoxbehandling är att boka en kostnadsfri konsultation hos oss. Vid konsultationen får du träffa en injektionsspecialist som går igenom dina behov och önskemål samt ger dig ett erbjudande om behandling.

Genom att injicera Fillers får du slät hy och fylliga läppar
personal botox Sthlm

Allt du behöver veta om Fillers

Är du nyfiken på om en Fillsersbehandling i Stockholm kan hjälpa dig bli av med dina rynkor? Vi erbjuder dig Fillersbehandling i Stockholm med endast naturliga Fillers. Då använder vi hyaluronsyra som finns naturligt i vår kropp. Av den anledningen är det inte farligt att använda Fillers på de ställen på vår kropp. Fillers kan du använda var som helst på kroppen, inte bara för att fylla ut läppar, även om det är bland den allra mest effektiva metoden för att få riktigt fina och fylliga läppar.

Efter många år i branschen har vi fått en gedigen och mångårig erfarenhet av  Fillersbehandlingar .

Hos oss kan du känna dig trygg och säker!

Hos oss kan du ska känna dig väl omhändertagen, trygg och säker. Våra behandlare har alla certifikat från Estetiska injektionsrådet. Därför kan du känna dig helt trygg när du behandlas av pålitliga och ansvarsfulla utövare av Fillersinjektioner. Och för att vi hela tiden ska bli bättre går vi på kontinuerliga Fillersutbildningar hos Estetiska injektionsrådet. Det gör att vi kan erbjuda Fillersbehandlingar i Stockholm med den allra senaste teknikerna, metoderna och produkterna.

botoxbehandling i Stockholm bild igen

Vad är botox?

Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande medel som används vid behandlingar av rynkor eller asymmetri i ansiktet. Läkemedlet ges även som behandling vid besvär av arm- och handsvett samt migrän. Vid injektion av botox för behandling av rynkor placeras preparatet i anslutning till den nerv som avses blockeras.

När nerven träffas av botoxpreparatet  blockeras dess impulser till musklerna i ansiktet vilket förhindrar sammandragningar. Användningen av botox har pågått i decennier och är ett väl beprövat preparat, faktum är att det idag är den vanligaste estetiska behandlingen i världen. Botox går att kombinera med andra behandlingar som fillers eller injektioner för att uppnå bästa möjliga effekt.

botoxbehandling i Stockholm

5 fakta om botox

• Botox användes ursprungligen som läkemedel vid åkommor och sjukdomar inom oftalmologi och neurologi. Under 90-talet började det även användas inom dermatologin för att behandla rynkor.
• Botox, eller botulinustoxin som det egentligen heter tillverkas av en bakterie: Clostridium botulinum.

• Botox är inte detsamma som filler

Botox i Stockholm face mask

Hur går behandlingen till?

Vi arbetar alltid med små, tunna nålar när vi injicerar Fillers som inte känns när vi utför Fillersbehandlingarna och därför behöver  du inte någon bedövning. Efter behandlingen kan du återgå till dina vanliga aktiviteter. Tänk på att undvika hårdare träning eller tungt fysiskt arbete efter behandlingen. En promenad är bara bra, så det kan du alltid göra efter Fillersbehandlingen hos oss. 

Det kan ta ett tag innan du bör massera ansiktet direkt efter en Fillersbehandling. Det bästa resultatet ser du efter 2-3 veckor, så vänta någon vecka innan du kan se att din Fillers verkar.

Det allra vanligaste är att göra ca 2-3 behandlingar per år men hur ofta man behöver behandlas är olika för alla. Man kan räkna med att effekten av Fillers sitter i under 3-6 månader innan du behöver göra en påfyllning. I regel varar Fillers längre vid vare behandlingstillfälle, men det kan också vara högst individuellt hur många återbesök som just du behöver göra.

Vi på LMD Nordic Institut är specialiserade inom Fillers i Stockholm och erbjuder både behandlingar och utbildning injektioner av Fillers. Utbildningarna vänder sig till vårdpersonal som läkare, tandläkare och sjuksköterskor.

botoxbehandling i Sthlm bild igen

Vad ska du göra innan en Fillersbehandling?

Innan vi behandlar dig med en Fillersbehandling rekommenderar vi att du undviker alla slags blodförtunnande medel, som till exempel Aspirin, Magnecyl och Albyl, Ipren, Naturmediciner, Pronaxen och Diklofenak ca 2 veckor innan behandling görs. Detta för att inte några komplikationer ska ske. Vi tar alltid det säkra före det osäkra.

När du ska få en Fillersbehandlingen bör du heller inte ha någon infektion i kroppen eller på det ställe i ansiktet eller kroppen. Och det är inte att rekommendera en Fillersbehandling om du är gravid eller ammar.

Efter behandling bör du se till att inte massera det behandlade området på minst ett dygn. Du bör även undvika att utföra fysisk aktivitet i 24 timmar efter avslutad behandling för att undvika att preparatet flyttar sig. 

Skulle du behöva smärtstillande tabletter går det bra att använda Paracetamol, men undvik Ipren. Vissa kan känna av huvudvärk 1-2 dagar efter behandling, men denna är av övergående karaktär. Du kan även uppleva en lätt rodnad, ömhet och pirrningar i injektionsområdet men det är ofarligt och övergående. 

Referenser

recension botox Stockholm hulKrgVHReuPkJn0lqKOZA_thumb_5

Recension

Toppen ställe. Super fint och helt grym personal

John-Sebastian

möt personalen på botox Stockholm Madgalena

Recension

Otroligt duktiga på allt som har med fillers och botox mm Rekommenderar varmt. Vackra resultat.

Magdalena

möt personalen på botox i Stockholm Elena

Recension

Jag är oerhört nöjd med mina behandlingar hos Botox. Trevligt och proffsigt bemötande och ett strålande resultat.

Elena

Bilder

botoxplanering i Stockholm d004
botox stockholm d01 frontbild
behandling med botox Stockholm bild nr. 05
bild på personalen på botox Stockholm 06
botox Stockholm KONTAKTAOSS-1
botox i Stockholm bild på behandling

Kontakta oss

Telefon

E-post

Adress