Gå vår Fillersutbildning!

Vi erbjuder Fillersutbildning i Stockholm av mycket hög kvalitet med genomgång av de allra senaste Fillersteknikerna och behandlingsmetoderna.

personal botox Sthlm

Fillersutbildning i Stockholm

Vi erbjuder estetiska och säkra injektionsutbildning med Fillers i Stockholm. Hos oss lär du dig allt som du behöver veta och kunna för att erbjuda säkra och trygga Fillersbehandlingar i Stockholm, eller andra orter i Sverige. När du går vår Fillersutbildning i Stockholm får du lära dig hur du ska sterilisera nålar, injicera smärtfritt och hur du bemöter dina kunder.

Det finns olika sätt att förändra och föryngra utseendet. Den absolut vanligaste metoden är Fillersbehandlingar, och vi arbetar enbart med kroppseget hyaluronsyra. Våra Filler ger ett naturligt och fint utseende och kan släta ut rynkor, påsar under ögonen, ge en mer markant haka, som många män önskar. Med Fillers kan du behandla dina kunder med de senaste teknikerna och som kan forma ansiktet på de sätt som dina kunder önskar.

Vem får ge Fillersbehandling i Stockholm?

Skönhetsbranschen har varit relativt oreglerad, något som vi vill motverka genom att ge Fillersutbildning så att du ska kunna erbjuda säkra och trygga estetiska injektioner. Fillers är inte lika reglerad som Botox, men vi vill ändå att du som ska erbjuda Fillersbehandling i Stockholm ska göra det med säkra metoder och vara rädd om dina kunder. Det får du lära dig här!

Fillerutbildning

En ökad efterfrågan på injektionsbehandlingar har lett till ökad efterfrågan på Fillerutbildning. Vi erbjuder dig Fillersutbildningar i Stockholm med mycket hög kvalitet, säkra metoder och hur du bäst bemöter dina kunder så att de känner trygghet när de vänder sig till dig för en Fillersutbildning.
En Fillerutbildning hos oss kräver ingen tidigare erfarenhet av injektioner, men du bör vara legitimerad vårdpersonal (sjuksköterska, tandläkare eller läkare) för att gå vår Fillerutbildning i Stockholm. Vi har både grundläggande utbildningar som kan ge dig en ny karriär, men även en mer avancerad Fillersutbildning som finslipar ger dig alla kunskaper som du behöver inom injektionsteknik för Fillerbehandlingar i Stockholm, eller i någon annan del i Sverige.

Vi har en stor kunskap om Fillersbehandlingar. En Fillerutbildning hos oss utbildar dig i ansiktets anatomi och hur Fillersbehandling påverkar dina kunders hälsa och utseende. Vi erbjuder dig kunskap om hur ett åldrande ansikte förändras och hur Fillers kan motverka det. Vi utbildar dig om vilka risker som kan finnas när du arbetar med Fillerbehandling. Vi vill att du ska kunna erbjuda ett professionellt bemötande och service när du sedan väl har kunder för en Fillersbehandling.

I och med att vi både erbjuder Fillersbehandlingar och Fillerutbildningar i Stockholm kan vi utbilda dig om vad du bör tänka på när du ger skönhetsinjektioner.

I vår grundläggande Fillersutbildning, teori om kroppens och ansiktets anatomi, kroppens och ansiktets åldrande, materialkunskaper, risker, riskhantering, indikationer samt behandling med Filler i Stockholm.
Vi erbjuder även en ännu mer avancerad utbildning inom Filler. I vår avancerade Fillersutbildning ingår även här både teori och praktik. En viktig del av en Botoxutbildning är att den inkluderar mycket praktik så att du lär dig alla nya tekniker och utstrålar lugn och säkerhet till dina kunder.

Bilder

botoxplanering i Stockholm d004
botox stockholm d01 frontbild
behandling med botox Stockholm bild nr. 05
bild på personalen på botox Stockholm 06
botox Stockholm KONTAKTAOSS-1
botox i Stockholm bild på behandling

Kontakta oss

Telefon

E-post

Adress